Piața Unirii a adunat în ultimele zile sute de giurgiuveni care s-au bucurat de spectacolele organizate de municipalitate

Piața Unirii a adunat în ultimele zile sute de giurgiuveni care s-au bucurat de spectacolele organizate de municipalitate

La invitaţia de participare la manifestările organizate de Primăria Municipiului Giurgiu în ultimele două zile au răspuns sute de giurgiuveni, care au fost prezenţi atât la spectacolele din centrul oraşului, din Piața Unirii, cât și la seara de operă găzduită de Ateneul “Nicolae Bălănescu”.

Sâmbătă, spectacolul de muzică etno și populară cu Mândrele, Radu Ille, Sofia Vicoveanca și Veta Biriș a fost urmărit de un număr foarte mare de giurgiuveni, timp în care sala mare a Ateneului “Nicolae Bălănescu” a beneficiat de un public numeros, iubitor al muzicii clasice, prezent la un concert de excepție.
Ieri, 21 aprilie, “Zilele Municipiului Giurgiu” au continuat cu un spectacol coregrafic oferit de Asociația Culturală “Floria Art”, copiii și tinerii care au dansat pe scena din Piața Unirii fiind aplaudaţi de giurgiuvenii adunaţi în faţa scenei. A cântat apoi și folkistul Tică Lumânare, giurgiuveanul începându-și concertul cu imnul municipiului Giurgiu. Seara de duminică a continuat cu un spectacol incendiar susținut de DJ Yaang, Pepe, Spitalul de Urgență și Connect-R.

Ultima modificare: 22.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Zilele Municipiului Giurgiu” continuă şi luni cu diverse acţiuni şi evenimente

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.